کسب رتبه الف دوفصلنامه علمی فقه و حقوق خانواده در ارزیابی سال 1400 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

در پی اعلام دفتر سیاست‌گذاری و امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی‌بر اعلام نتایج ارزیابی و رتبه‌بندی نشریات علمی کشور در سال 1400، نشریه علمی «فقه و حقوق خانواده» براساس معیارها و شاخص‌های اعلام شده، "رتبه الف" را کسب نموده است.

این موفقیت را به تمامی اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه و علی‌الخصوص اعضای محترم هیأت تحریریه و دست‌اندرکاران نشریه تبریک عرض می‌نماییم. امیدواریم پژوهشگران همانند سالیان قبل با ارسال مقاله ‏های خود در راستای تحقق رسالت‌های علمی دانشگاه امام صادق علیه‌اسلام همراهی و تشریک مساعی نمایند.