درباره نشریه

دوفصلنامه علمی فقه و حقوق خانواده، به عنوان یکی از پیشگامان مجلات علمی و پژوهشی دانشگاه ها در سال 1375، با شکل و محتوایی متفاوت با شکل فعلی و متناسب با نیازها و اقتضای زمان، فعالیت خود را آغاز کرد، و در پی آن با هدف تکمیل رسالت علمی ـ ترویجی خود در سال 1387 در قطع و قالبی جدید به حیات خود ادامه داد. در طی سه دهه فعالیت علمی و پژوهشی این مجـله به انعکاس دستاوردهای علمـی و پژوهشی استادان، پژوهشگران مراکز علمی در زمینه های مختلف علوم انسانی ـ اسلامی در حوزه پژوهش‌های مسأله محور، مقایسه‌ای و میان‌ رشته‌ای در گستره فقه و حقوق خانواده و در راستای پاسخ‌گویی به شبهات، چالش‌ها و نیازهای موجود جامعه کوشش می­کند و زمینه مساعدی را برای عرضه مقالات تحقیقی اساتید و پژوهشگران به ویژه بانوان فراهم آورده است.

دوفصلنامه علمی فقه وحقوق خانواده  مطابق با آیین نامه مصوب 1398؛ مقالات پژوهشی، کاربردی و ترویجی را منتشر می کند.

دوفصلنامه در آخرین ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری حائز رتبه "الف" شده است.

شناسنامه دوفصلنامه فقه و حقوق خانواده

عنوان

فقه و حقوق خانواده

شابا (چاپی)

5291ـ 2538

شابا (الکترونیکی)

5283ـ 2538

مجوز وزارت علوم

شماره  89/11/3/36853  مورخ  1389/08/08

موضوع

فقه و حقوق خانواده

زبان

فارسی ( دارای چکیده انگلیسی)

سال شروع

سال انتشار الکترونیکی

بهار و تابستان 1386

سردبیر

دکتر عباس کریمی

محل انتشار

ایران

ناشر

دانشگاه امام صادق (ع) پردیس خواهران

وضعیت فعلی مجله

فعال

نحوه داوری

مقالات بصورت محرمانه داوری می شوند (Double Blind Peer Review)

نوع دسترسی

دسترسی آزاد ( Open Access)

تحت گواهی

CC BY - NC

نرم افزار مشابه یاب

سمیم نور (سامانه مشابه‌‌یاب متون) (http://www.samimnoor.ir)

نوع انتشار مقالات

چاپی و الکترونیکی (آنلاین)

زمان پذیرش

4 تا 6 ماه)کمتر از 6ماه)

رایانامه

flj@isuw.ac.ir

منبع درآمد مجله

دانشگاه امام صادق(ع) پردیس خواهران

زمان چاپ

دو بار در سال (دوفصلنامه)

توصیف کلی مجله

مجله فقه و حقوق خانواده، مجله ای علمی است که به صورت دوفصلنامه به چاپ می رسد. مقالات این مجله به صورت محرمانه مورد داوری قرار می گیرند. هدف این مجله، انعکاس مقالات پژوهشی استادان و پژوهشگران محترم دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی کشور در عرصه پژوهش‌های مسأله محور، مقایسه‌ای و میان‌رشته‌ای در گستره فقه و حقوق خانواده است.

بانک ها و نمایه ها

www.isc.gov.ir; www.sid.ir; www.noormags.ir  ؛ www.magiran.com